Piekarskie

  • Graham

    Mieszanka piekarska produkcji pieczywa pszennego na bazie mąki typu Graham

    Zobacz więcej
  • Znakomity

    Mieszanka piekarska do wyrobu wieloziarnistego chleba z kwasem foliowym.

    Zobacz więcej
  • Żytni

    Mieszanka piekarska do produkcji pieczywa żytniego.

    Zobacz więcej
  • Gryczany

    Mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno - żytniego metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Promyk

    Mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno - żytniego metodą bezpośrednią.

    Zobacz więcej
  • Junak

    Mieszanka piekarska zawierająca unikalne połączenie prozdrowotnych dodatków piekarskich z sypką przefermentowaną mąka żytnia. Umożliwia produkcję pieczywa o szczególnie wysokich walorach odżywczych i zdrowotnych będącego cennym suplementem codziennej diety.

    Zobacz więcej
  • Huzar

    Mieszanka do produkcji chleba i bułek metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Orkiszowy

    Mieszanka piekarska na bazie mąki orkiszowej do produkcji pieczywa orkiszowego metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Dyniowo-Marchwiowy

    Mieszanka piekarska z dodatkiem dyni i marchewki do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Natural

    Oryginalna kompozycja na bazie amarantusa – źródła wysokowartościowego białka, skwalenu i innych substancji biologicznie czynnych, z dodatkiem czosnku niedźwiedziego – zioła o wysokich walorach zdrowotnych, smakowych i zapachowych.

    Zobacz więcej
  • Panitalia

    Panitalia to włoska odmiana pieczywa z dodatkiem oregano o wyśmienitym smaku. Z naszej mieszanki Panitalia można przygotować znakomite pieczywo wiejskie, pieczywo typu ciabatta oraz doskonałe w smaku spody do pizzy i cebularze.

    Zobacz więcej
  • Saski

    Mieszanka Chleba Saskiego to wyjątkowo trafne połączenie mąk z bardzo wysoką zawartością ziaren (ok. 80 %), które nadają pieczywu wyrazisty smak oraz czynią atrakcyjnym pod względem dietetycznym. Dzięki dużej zawartości nasion oleistych pieczywo to wzbogaca naszą dietę w kwasy tłuszczowe omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i sprzyjają prawidłowej pracy mózgu. Dzięki zawartości witaminy E, pieczywo korzystnie wpływa na pracę serca, przeciwdziała zaćmie, miażdżycy, udarowi mózgu oraz pomaga obniżyć ciśnienie krwi.

    Zobacz więcej
  • Kanapkowy z zieloną cebulką

    Mieszanka piekarska z dodatkiem cebuli i szczypioru do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Kanapkowy z koperkiem

    Mieszanka piekarska z dodatkiem koperku do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Meksykański

    Mieszanka piekarska z dodatkiem papryki i czosnku do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Wojak

    Wojak to mieszanka piekarska do wypieku chleba pszenno-żytniego, pszennego oraz żytniego z dodatkiem grochu oraz kminku.

    Zobacz więcej
  • Sojowy

    Sojowy to mieszanka do produkcji pieczywa sojowego: pszennego, żytniego i mieszanego z dodatkiem soi, która stanowi ponad 20 % tej mieszanki.

    Zobacz więcej
  • Helios

    Helios to wysokiej jakości mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno - żytniego oraz pszennego

    Zobacz więcej
  • Sycylijski

    Mieszanka piekarska z dodatkiem suszonych pomidorów oraz pieprzu do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    Zobacz więcej
  • Bałkański

    Bałkański to wysokiej jakości mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno – żytniego oraz pszennego o smaku charakterystycznym dla regionu bałkańskiego.

    Zobacz więcej
  • Ritesa

    Uniwersalny zakwas chlebowy do pieczywa żytniego i mieszanego, zapewniający wysoką jakość wypieku. Nadaje pieczywu doskonałe cechy organoleptyczne, charakterystyczne dla naturalnej fermentacji ciasta

    Zobacz więcej
  • S400

    W 100% naturalny zakwas żytni, o charakterystycznych walorach smakowo zapachowych, typowy dla naturalnej fermentacji ciasta. Dodawany bezpośrednio do mąki przed miesieniem, bez konieczności uwadniania.

    Zobacz więcej
  • Ciabatta

    Mieszanka piekarska do wyrobu pieczywa typu włoskiego

    Zobacz więcej