Ulotka

Polepszacz przeznaczony do produkcji słodkich organicznych specjałów

Znakomicie spisuje się przy produkcji brioszek, chleba kanapkowego, regionalnych specjałów, chleba mlecznego oraz ciast słodkich.

  • Zwiększona tolerancja ciasta
    Ibis® Organiczne Słodkie Ciasto gwarantuje doskonałą konsystencję ciasta na wszystkich etapach produkcji.
  • Gwarancja ulepszonej konsystencji oraz jakości organicznej brioszki i specjalności z ciasta słodkiego.
  • Na dłużej zachowana świeżość i miękkość ciasta
    Ibis® Organiczne Słodkie Ciasto pozwala zachować świeżość oraz miękkość produktów typu brioszka na dłużej.
  • Estetyczny wygląd organicznych brioszek dla spełnienia oczekiwań konsumentów.
Informacje dodatkowe:
  • Dostępne opakowania: Worek 10 kg
  • Dozowanie: od 0,8 do 1% w stosunku do mąki (od 800 g do 1 kg na 100 kg mąki)
Pliki do pobrania: