Best Cream, to aksamitny, gładki krem o smaku i zapachu wanilii oraz delikatnej i gładkiej konsystencji.
Idealnie nadaje się jako dodatek oraz jako dekoracja do ciast i deserów. Doskonały na zimno, jak i do zapieku.
 Idealnie nadaje się jako dodatek oraz jako dekoracja do ciast i deserów. Doskonały na zimno, jak i do zapieku.
Składniki  | Surowce [g]  | 
Inventis Best Cream  | 350 - 400  | 
Letnia, przegotowana woda  | 1000  | 
Wytwarzanie:
Wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min do równomiernego połączenia się składników.
Składniki  | Surowce [g]  | 
Inventis Best Cream  | 350 - 400  | 
Letnia, przegotowana woda  | 1000  | 
tłuszcz (masło/margaryna)  | 600 - 700  | 
cukier-puder  | 250  | 
Wytwarzanie:
Wodę i Best Cream wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min. Tłuszcz z cukrem-pudrem napowietrzyć rózgą na szybkich obrotach 5-6 min. Następnie połączyć obydwa, mieszać na szybkich obrotach 5-6 min.
Składniki  | Surowce [g]  | 
Inventis Best Cream  | 350 - 400  | 
cukier-puder  | 100  | 
masa serowa  | 650  | 
letnia przegotowana woda  | 550  | 
jaja  | 100  | 
Wytwarzanie:
Wymieszać wszystkie składniki przez 5 min na średnich lub szybkich obrotach do uzyskania jednolitej masy.