Lesaffre Polska – Miejsce innowacyjnych rozwiązań piekarniczych

Safizym

Formuły enzymatyczne odpowiadające różnym potrzebom technologicznym, pozwalające na pełną kontrolę jakości mąki

SŁUŻYMY SPEŁNIANIU WASZYCH POTRZEB…DZIĘKI ODPOWIEDNIM ŚRODKOM

ROZWIĄZANIA DEDYKOWANE MŁYNARSTWU…Z WYKORZYSTANIEM SPECJALISTYCZNEJ WIEDZY

  • optymalizacja zbiorów zbóż zgodnie z kryteriami technicznymi i ekonomicznymi
  • dostosowanie preparatów enzymatycznych w zależności od kampanii zbożowej
  • dostosowanie mąki do specyfikacji klienta i standardów wymaganych przez rynek
  • odpowiadanie na specyficzne potrzeby, takie jak zastąpienie dodatków chemicznych dodatkami powstałymi w procesie biotechnologicznym
  • przygotowanie formuł na miksy, premiksy i mieszanki

opakowanie

10kg

Termin przydatności

12 miesięcy

Dozowanie

0,1% w stosunku do mąki, czyli 100 g polepszacza na 100 kg mąki

Pliki do pobrania

Karta produktu

Nasze zobowiązania

Inne produkty