I’hirondelle Biorganic

Praktyczne, bezpieczne i wydajne rozwiązanie pozwalające na przygotowanie najwyższej jakości chleba organicznego

Certyfikowana organiczność zgodnie z nowymi regulacjami Unii Europejskiej!

  • Nasze drożdże powstają z surowców potwierdzonych certyfikatem bio, według metody uprawy nienaruszające równowagi ekologicznej oraz przyjaznych dla środowiska.
  • Nasze procesy przemysłowe są bezpieczne i zabezpieczone, aby uniknąć ryzyka zanieczyszczenia krzyżowego oraz gwarantują absolutną identyfikację za pomocą zautomatyzowanych systemów kontroli, ulepszonych procedur czyszczenia oraz płukania, a także racjonalnego przechowywania.
  • Nasze drożdże mają wysoką zdolność fermentacji, aby zagwarantować doskonale kontrolowany proces pieczenia.
  • Niezawodność Nasze drożdże organiczne zostały przebadane i są popularne wśród piekarzy ze względu na jakość oraz niezawodność, niezależnie od zastosowania: słodkie, normalne lub kwaśne ciasto.
Informacje dodatkowe:
  • Dostępne opakowania: 10 kg pudełko: 4 pakiety 2,5 kg składające się z 5 bloków po 500 g, oddzielnie pakowanych w biały papier Kraft. Idealne do częstego, regularnego użytku. 2,5 kg pudełka Minipack zawierające 1 pakiet 5 x 500 g bloków, idealny dla drobnych, regularnych wypieków. Każda paczka zapewnia doskonałą higienę oraz praktyczne przechowywanie.
  • Termin przydatności do spożycia: W optymalnych warunkach świeże drożdże I’hirondelle Biorganic mogą być przechowywane do daty minimalnej trwałości znajdującej się na opakowaniu.
Pliki do pobrania: